Powered By Blogger

12 octombrie 2013

Ajutorul primit de la Dumnezeu prin Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva


Timp de câţiva ani am suferit de dischinezie biliară. Aveam crize frecvente şi am hotărât să urmez un tratament combinat, din domeniul medicinii naturiste.
 Analizele medicale au indicat, prin rezultatele lor, că aveam probleme de sănătate prin nefuncţionarea vezicii biliare iar medicul specialist a confirmat că trebuie să mă internez de urgenţă pentru o intervenţie chirurgicală (după spusele doctorului, aveam "o carieră de pietre").
Nu mă puteam decide să merg să fac această operaţie... aşa că am început un tratament cu ceaiuri şi medicamente homeopate.
În urmă cu ceva vreme, visasem că eram la Iaşi şi ...căutam Mânăstirea Trei Ierarhi ca să ajung la Moaştele Sfintei Parascheva.
Nu am înţeles adevăratul mesaj primit prin acest vis dar, aproximativ după un an, am ajuns într-o delegaţie în interes de serviciu, la Iaşi. Astfel, am ajuns şi la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.
Aflată în faţa raclei cu Sfintele moaşte, m-am rugat ca prin rugăciunile şi harul Sfintei Parascheva să mi se arate care este calea pe care trebuie să merg pentru a putea  să-mi rezolv problema de sănătate.
Cu mâna întinsă deasupra raclei cu Sfintele moaşte am simţit o energie puternică care m-a strabătut din cap până în picioare, precum ar trece un curent... ca la o descărcare electrică.
Seara, la hotel, am făcut o criză puternică de bilă şi am fost nevoită să chem salvarea. Am reuşit să ies din criză. Am respins internarea acolo la Iaşi şi am înţeles că trebuie de urgenţă să mă operez, acesta era de fapt mesajul şi îndemnul primit de la Sfânta Cuvioasă Parascheva.
Am fost operată, în luna mai, la Spitalul Cantacuzino iar după operaţie, doctorul mi-a spus că am venit la limită, deoarece aveam multe pietre plecate pe canalul coledoc şi puteam face oricând o criză cu repercursiuni nefaste, cazuri similare fiind cunoscute ca  mortale.
Operaţia a durat mai mult decât s-a prevăzut (iniţial, medicii au ales varianta laparoscopică) şi pe masa de operaţie, s-a trecut la operaţia clasică cu incizie, care a presupus încă o doză de anestezie.
Când m-am trezit,  în  sala de terapie intensivă, am revenit de pe un alt teritoriu, de care mi-am amintit, era un câmp verde strălucitor şi nepământesc,  care se pierdea în lumina orizontului.
Cu credinţă în Dumnezeu s-au rezolvat problemele de sănătate şi m-am recuperat destul de repede.
De-a lungul celor 372 de ani de când ocroteste Moldova (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cuvioasa_Parascheva) şi ţara noastră, au fost multe minuni şi vindecări de boli pentru credincioşii care au alergat cu credinţă la moaştele Preacuvioasei  Sfântei Parascheva de la Iaşi. Aici, http://www.sfantulgheorghenou.ro/minunile-sfintei-cuvioase-parascheva-2011-12-01/  sunt amintite doar cateva dintre ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu