Powered By Blogger

29 ianuarie 2017

Să vă iubiţi şi să nu mai cârtiţi!!!

"Să va iubiţi şi să nu mai cârtiţi!!!"
         Acesta este mesajul primit,din partea Maicii Domnului, de către mama mea. 
Mama mea a fost în spital, anul trecut, şi după un atac cerebral, când a fost vizitată de Măicuţa Domnului, şi-a revenit miraculos...acum este bine! Slavă Lui Dumnnezeu!!!
       Mi-a relatat cum i-a apărut Maica Domnului, de o frumuseţe sclipitoare, îmbrăcată în veşminte luminoase, şi acesta a fost mesajul cu care s-a întors din comă: "Să vă iubiţi şi să nu mai cârtiţi!!!"
         Cuvintele sau tălmăcirea cred că sunt de prisos.Toţi ar trebui să reflectăm la acest mesaj! 
         Dumnezeu este iubire!!! Dacă am reuşi să ne iubim aşa cum ne iubeşte Dumnezeu, totul ar deveni mai frumos, am putea avea pace şi linişte în sufletele noastre.
        Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina spunea "Necredinciosul este foarte nefericit, întrucât nu are nădejde, care este tovarăşul necesar pe drumul lung al vieții. Este nefericit fiindcă nu are iubire de oameni şi fiindcă este lipsit de frumuseţea icoanei Creatorului, pe care o descoperă credinţa."
         A cârti -  A-şi exprima (mereu) nemulțumirea prin murmure sau critici (făcute de obicei în absenţa celui în cauză); a se plânge, a protesta (mereu). (sursa: https://dexonline.ro)

Motto:    Iubiţi-vă, fiţi cu Dumnezeu! Nu fiţi cârcotaşi!!!